Despre Noi...

Companie dinamica, reprezentata in mai multe tari europene, MSport ofera consultanta privind proiectarea, amenajarea si intretinerea facilitatilor sportive, executa lucrari de constructii si mentenanta a bazelor sportive.

MSport furnizeaza echipamente si accesorii sportive profesionale precum: plase pentru porti (de fotbal, handbal, baschet), plase de protectie, fileuri de tenis, tabele de scor, cosuri de baschet, pardoseli multisport, gazon sintetic etc.

Am pornit la drum cu un grup de consultanti capabili sa aduca solutii nevoilor publicului din Romania, cu designeri pregatiti sa asigure optimizarea, functionalitatea si originalitatea fiecarui proiect in parte, cat si cu echipe de executanti specializati in instalarea suprafetelor de joc si accesoriilor oferite de MSport.

Know-how-ul adus in piata locala, parteneriatele incheiate cu producatori si furnizori de talie internationala din domeniul sportiv, produsele si utilajele pe care le utilizam in activitatea de constructii si mentenanta, cat si seriozitatea cu care abordam proiectele propuse, ne-au ajutat s derulam lucrari de anvergura si sa castigam aprecierea clientilor nostri – Federatia Romana de Fotbal, echipe profesioniste de fotbal sau de amatori, investitori privati si institutii publice !

Va invitam si pe Dumnevoastra sa va bucurati de joc pe una dintre multiplele suprafete de sport disponibile in oferta MSport!

teren de forbal oficial sau de antrenament, cu gazon natural sau sintetic; mini-teren de fotbal, cu gazon natural sau sintetic; teren de tenis; teren de sport cu intrebuintari multifunctionale; incinte sportive multifunctionale; teren de atletism; sala de fitness si aerobic; teren de hochei pe iarba; patinoar.

Call Now Button