TENIS

Gazon artificial pentru tenis

Profitand de calitatea extraordinara a gazonului, MSport poate executa terenuri de tenis pe care jucatorii se vor simti mai bine decat pe zgura.
Compozitia 100% din polietilena al firului folosit de fabricantul Belgian asigura confortul jucatorului, o durata de viata prelungita ( peste 10 ani ), dar mai ales cheltuieli de intretinere minime.
Tehnicile de amenajare speciale si utilajele dedicate folosite de MSport asigura clientii nostri de maxima functionalitate si de aspectul deosebit al terenurilor multisport.

Poliuretan pentru tenis

Suprafetele de poliuretan pot fi executate atat in aer liber cat si in sali de sport.
Acestea asigura un comfort sporit sportivilor, protejand ligamentele si articulatiile de stresul provocat de supraftele dure.
Tehnicile de amenajare speciale si utilajele dedicate folosite de MSport asigura clientii nostri de maxima functionalitate si de aspectul deosebit al terenurilor cu suprafete poliuretanice.

Suprafete acrilice pentru tenis

Reprezentand cel mai prestigios producator mondial de suprafete acrilice MSport, poate oferi clientilor sai aceeasi suprafata pe care US Open se desfasoara inca din 1978.
Suprafata DecoTurf este numele cel mai cunoscut atunci cand vorbim de suprafete acrilice si are o serie de calitati ce o recomanda si toate acreditarile organismelor internationale.