SERVICII

PROIECTARE DE BAZE SPORTIVE

MSport poseda experienta necesara si o echipa extrem de calificata, asta permitandu-ne sa putem concepe cu succes proiecte care sa respecte cele mai riguroase norme interne sau internationale pentru orice tip de baze.

INCHIRIEREA DE TERENURI MOBILE DE MINIFOTBAL

Putem pune la dispozitia organizatorilor de competitii sportive terenuri de fotbal modulare de dimensiuni standard (40x20m) ce pot fi amplasate in numai cateva ore pe orice suprafata asfaltata sau betonata plana.

INCHIRIEREA DE PATINOARE MOBILE

Putem pune la dispozitia primariilor sau organizatorilor de activitati recreationale patinoare modulare de dimensiuni variate ce pot fi amplasate in numai cateva ore pe orice suprafata asfaltata sau betonata plana, suprafata este fabricata dintr-un plastic special conceput exact in acest scop ce ofera patinatorilor aceeasi senzatie ca si gheata naturala.

INCHIRIEREA DE SUPRAFETE ACOPERITE CU POLICLORURA DE VINIL

Aceste suprafete sunt folosite in general la meciurile de handbal sau volei in sali unde pardoseala este din parchet, principalul beneficiu al acestei suprafete este ca fiind mai moale protejeaza sportivii in contactele cu solul. De asemenea structura sa asemanatoare unui puzzle permite montarea sau demontarea foarte rapida.

INCHIRIEREA DE SUPRAFETE PENTRU CONCURSURI DE DANS

Aceste suprafete sunt folosite atunci cand se organizeaza concursuri sau demonstratii de dans in sali care nu sunt destinate special acestei activitati. Ele protejeaza pardoseala permanenta a salii si ofera dansatorilor o textura perfecta pentru executarea miscarilor de dans.

CONSULTANTA IN SATISFACEAREA NEVOILOR CLIENTILOR

Datorita experientei acumulate prin numarul mare de proiecte duse la bun sfarsit si a numarului mare de parteneri din toate zonele amanajarilor de baze sportive MSport are cunostiintele necesare pentru a oferi consultant clientilor sai in asa fel incat dorintele acestora sa fie indeplinite intr-un timp cat mai scurt in conditii cat mai bune si totodata cu optimizarea la maxim a costurilor.

CURATAREA SUPRAFETELOR CU GAZON SINTETIC